Avís legal

En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades dels usuaris seran incorporades a un fitxer denominat USUARIS WEB I BLOC del qual és responsable R. Audio. (Des d'ara ER. Audio).

Aquestes dades de caràcter personal són recollits per oferir i prestar-li els nostres serveis, així com per informar de noves ofertes, productes i serveis, realitzar estudis i conèixer la seva opinió i, tot això, tant per mitjans tradicionals com electrònics (telèfon, e-mail, SMS, etc.). Per la present, vostè consenteix expressament en el tractament d'aquestes dades personals amb les finalitats indicades.

R. Audio té implantades les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat, confidencialitat i integritat de les dades de caràcter personal que tracta. Les seves dades no seran cedides a tercers sense que consti expressament el seu consentiment, excepte aquells supòsits legalment establerts. Igualment les seves dades no es destinaran a fins diferents d'aquells per als quals han estat recollides.

Pot exercitar gratuïtament els drets d'oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització sense efectes retroactius. Aquests drets podran ser exercitats dirigint comunicació per escrit a la següent adreça: Carrer Ramón Albó 59-61 - 08027 Barcelona o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant, en qualsevol cas la referència "DADES PERSONALS" i la seva identificació.